Adótanácsadás online ingyenesen

Adótanácsadás ingyenesen online magánszemélyeknek az interneten. Ezen ingyenes fórum szolgáltatásunkkal kifejezetten magánszemélyek és munkavállalók életét könnyítjük meg. (De szívesen adunk tanácsot pl: google play adózás vagy ebay adózás témakörében is.)

Menete:

1, Regisztráció ide kattintva vagy a bal oldalon található “Bejelentkezés / Regisztráció” vagy “További lehetőségek” segítségével.

2, Regisztráció után bejelentkezés és a megfelelő “Fórum” menüben hozzászólást írva lehet kérdezni.

Kérjük, hogy itt csak magánszemélyek adózásával kapcsolatos általános jellegű kérdéseket tegyen fel! (SZJA – személyi jövedelemadó, TB – társadalombiztosítás, EHO – egészségügyi hozzájárulás illetőleg illeték témában.)

Ingyenes adótanácsadás szolgáltatásunk célja, hogy online segítséget nyújtson Önnek az esetlegesen felmerülő személyi jövedelemadóval, társadalombiztosítással, egészségügyi hozzájárulással illetőleg illetékkel kapcsolatos kérdésekben. (Ha úgy érezzük a kérdése túlmutat az ingyenes tanácsadás határán felvesszük Önnel a kapcsolatot.)

Amennyiben privát vagy általánosan nem megfogalmazható kérdése lenne kérjük érdeklődjön szolgáltatásunk iránt, ezen linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Adótanácsadás online ingyenesen magánszemélyeknek az interneten

adotanacsadas adózási tanácsadás adótanácsadás

                                businessandlawkft

        
               

        

351 kerdes itt: Adótanácsadás online ingyenesen

 1. Mihaly says:

  Úgy értem, hogy ezt használnám rendszeres megtakaritás céljából.

 2. Elem says:

  Tisztelt Tanácsadó!
  Online kereső analízis munkát kaptam egy amerikai cégtől, viszont az elején nagyjából 80ezer HUF jönne be havi 80 óra munkáért, elektronikus számlára. GYES-en vagyok itthon. A kérdésem az lenne, hogy mindenképpen fizetni kell az 50ezer HUF-ot havonta mint egyéni vállalkozó? A 80ezer forintból nem sok marad a KATA megfizetés után…
  Válaszát előre is köszönöm!

  Üdvözlettel,
  Ferenc

Vélemény, hozzászólás?