Adótanácsadás online ingyenesen

Adótanácsadás ingyenesen online magánszemélyeknek az interneten. Ezen ingyenes fórum szolgáltatásunkkal kifejezetten magánszemélyek és munkavállalók életét könnyítjük meg. (De szívesen adunk tanácsot pl: google play adózás vagy ebay adózás témakörében is.)

Menete:

1, Regisztráció ide kattintva vagy a bal oldalon található “Bejelentkezés / Regisztráció” vagy “További lehetőségek” segítségével.

2, Regisztráció után bejelentkezés és a megfelelő “Fórum” menüben hozzászólást írva lehet kérdezni.

Kérjük, hogy itt csak magánszemélyek adózásával kapcsolatos általános jellegű kérdéseket tegyen fel! (SZJA – személyi jövedelemadó, TB – társadalombiztosítás, EHO – egészségügyi hozzájárulás illetőleg illeték témában.)

Ingyenes adótanácsadás szolgáltatásunk célja, hogy online segítséget nyújtson Önnek az esetlegesen felmerülő személyi jövedelemadóval, társadalombiztosítással, egészségügyi hozzájárulással illetőleg illetékkel kapcsolatos kérdésekben. (Ha úgy érezzük a kérdése túlmutat az ingyenes tanácsadás határán felvesszük Önnel a kapcsolatot.)

Amennyiben privát vagy általánosan nem megfogalmazható kérdése lenne kérjük érdeklődjön szolgáltatásunk iránt, ezen linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Adótanácsadás online ingyenesen magánszemélyeknek az interneten

adotanacsadas adózási tanácsadás adótanácsadás

                                businessandlawkft

        
               

        

412 kerdes itt: Adótanácsadás online ingyenesen

 1. Andras says:

  Tisztelt Dr. Sági István!

  Arról szeretnék érdeklődni, hogy az online elérhető “freelancing” oldalakon (pl.: Upwork, Freelancer, stb.) szerzett bevételt milyen módon lehet legális keretek között felhasználni?
  Gondolok itt arra, hogy magánszemélyként egyéni vállalkozói igazolvány és minden egyéb nélkül mire van szükségem, hogy legálisan szerezhessek bevételt ilyen forrásokból a 40 órás, teljes munkaidős, hagyományos állásom mellett bevételkiegészítésképpen?

  Előre is köszönöm válaszát,
  András

  • Tisztelt András!

   Az ilyen jellegű tevékenységhez mindenképpen azt javasolnánk hogy egyéni vállalkozóként végezze.

   Üdvözlettel:
   Dr. Sági István

   • Andras says:

    Tisztelt Dr. Sági István!

    Köszönöm a gyors választ!
    Ha jól tudom, több konstrukció is lehetséges egyéni vállalkozásra. Amennyiben nekem van egy teljes munkaidős, bejelentett, hagyományos állásom, úgy milyen költségekkel kell számolnom, ha nem valószínű, hogy túl sok bevételre tennék szert egyéni vállalkozóként (tehát kérdéses, hogy a havi 25 ezer forintos fix összeget KATA-sként kitermelném egyáltalán)? Van kedvezőbb opció annak fényében, hogy a jelenlegi munkaadóm fizeti utánam a járulékokat, stb?

    Üdvözlettel,
    András

    • Tisztelt András!

     Igen, teljes munkaidő mellett lehetséges kihasználni a TBJ többes jogviszony rendelkezéseit és igy csak a bevétele után kell adóznia. A részletek tekintetében szolgáltatásunk keretében szívesen állunk rendelkezésére és segítünk Önnek mindenben. Kérem kérje árajánlatunkat az Ajánlatkérés menüponton.

     Üdvözlettel:
     Dr. Sági István

Vélemény, hozzászólás?