Adótanácsadás online ingyen

Adótanácsadás online ingyen vállalkozásoknak az interneten. Ezen ingyenes szolgáltatásunkkal kifejezetten cégek életét könnyítjük meg.

Menete:

1, Regisztráció ide kattintva vagy a bal oldalon található “Bejelentkezés / Regisztráció” vagy “További lehetőségek” segítségével.

2, Regisztráció után bejelentkezés és a megfelelő “Fórum” menüben hozzászólást írva lehet kérdezni.

Kérjük, hogy itt csak vállalatokra vonatkozó adótanácsadással kapcsolatos általános jellegű kérdéseket tegyen fel! (Ha úgy érezzük a kérdése túlmutat az ingyenes tanácsadás határán felvesszük Önnel a kapcsolatot.)

Amennyiben privát vagy általánosan nem megfogalmazható kérdése lenne kérjük érdeklődjön szolgáltatásunk iránt, ezen linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Adótanácsadás online ingyen az interneten – adótanácsadás budapest

                                businessandlawkft

        

        

112 kerdes itt: Adótanácsadás online ingyen

  1. Zsuzsanna Bedő says:

    Kedves István!

    Gyógytornász végzettséggel dolgozom főállásban és másodállásban is. Egyéni vállalkozást szeretnék indítani, azon belül is a tételes adózási formát választanám. Milyen költségeket tudok majd elszámoltatni a bevétellel szemben? A betegekhez házhoz járok autóval, tehát nincs külön kezelőhelységem. A havi bruttó bevételem kb. 95000 Ft lenne.

Vélemény, hozzászólás?