Adótanácsadás online ingyen

Adótanácsadás online ingyen vállalkozásoknak az interneten. Ezen ingyenes szolgáltatásunkkal kifejezetten cégek életét könnyítjük meg.

Menete:

1, Regisztráció ide kattintva vagy a bal oldalon található “Bejelentkezés / Regisztráció” vagy “További lehetőségek” segítségével.

2, Regisztráció után bejelentkezés és a megfelelő “Fórum” menüben hozzászólást írva lehet kérdezni.

Kérjük, hogy itt csak vállalatokra vonatkozó adótanácsadással kapcsolatos általános jellegű kérdéseket tegyen fel! (Ha úgy érezzük a kérdése túlmutat az ingyenes tanácsadás határán felvesszük Önnel a kapcsolatot.)

Amennyiben privát vagy általánosan nem megfogalmazható kérdése lenne kérjük érdeklődjön szolgáltatásunk iránt, ezen linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Adótanácsadás online ingyen az interneten – adótanácsadás budapest

                                businessandlawkft

        

        

116 kerdes itt: Adótanácsadás online ingyen

 1. Zsuzsanna Bedő says:

  Kedves István!

  Gyógytornász végzettséggel dolgozom főállásban és másodállásban is. Egyéni vállalkozást szeretnék indítani, azon belül is a tételes adózási formát választanám. Milyen költségeket tudok majd elszámoltatni a bevétellel szemben? A betegekhez házhoz járok autóval, tehát nincs külön kezelőhelységem. A havi bruttó bevételem kb. 95000 Ft lenne.

 2. kata1989 says:

  Kedves István!

  A kérdésem a következő lenne. Cégként lehet e 10millió forint összegű kölcsönt adni magánszemélynek kézpénzben? Ennek milyen feltételei lehetnek. Jól értelmezem, hogy a 2019-es szabályok alapján, kölcsönszerződést kell írni, amiben kikötésre kerül az összeg,a visszafizetés üteme és összegei, valamint a kamat a jegybanki alapkamat mértéke is lehet. Kérdés lenne még az is hogy ez az ügylet milyen adóvonzattal jár a cégnek és a magánszemélynek? Válaszát köszönöm! Üdvözlettel: Katalin

 3. Andi says:

  Tisztelt Dr. Sági István!

  Azt szeretném kérdezni, hogy ha 2016. júniusában vásároltunk egy ingatlant, akkor pontosan mikortól nem kell fizetnünk vagyonszerzési illetéket? 2021. júniusàtól? Vagy januárjától? Vagy màr előtte, ugyanis egy ingatlanostól valami olyasmit hallottunk, hogy ha megkezdjük az 5. évet már akkortól sem kell!? Nagyon szépen köszönöm! Andi

  • Tisztelt Andi!

   Az SZJA törvény igy szol:
   Az ingatlan, ingatlanra vonatkozó vagyoni értékű jog átruházásából származó jövedelem, ha az átruházás a megszerzés évében vagy az azt követő öt évben történik, az (1)-(3) bekezdés szerint kiszámított összeg (e § alkalmazásában: számított összeg):
   0 százaléka a megszerzés évét követő ötödik és további évben.

   szóval az Ön esetében a dátum: 2021 juniusa.

   Üdvözlettel:
   Dr. Sági István

Vélemény, hozzászólás?