Első bejegyzés

Sokat gondolkoztam miről szóljon az http://www.gazdasagiesjogitanacsadas.hu/ első bejegyzése, és ezt találtam a legmegfelelőbbnek:

KEZDD KICSIBEN! 

Ahogy saját blogbejegyzésemben írtam ötletelni szabad és kell. ha van egy jó ötletünk / termékünk / szolgáltatásunk, amelyre esetleg van is piaci fizetőképes kereslet, akkor azt, igenis meg kell próbálni értékesíteni…. na de hogy is megy ez?

  • Csinálj üzleti tervet, ami a “KEZDD KICSIBEN!” – elvet követi.
  • Ha jó az üzleti terv akkor, alapíts egy céget vagy legyél egyéni vállalkozó.

Mit is jelent a “KEZDD KICSIBEN!” – elv:

  • Összefoglalva azt jelenti, hogy a lehető legkisebb áldozattal és anyagi ráfordítással indítsd el a saját ötleted. Azaz:
  1. Ne mondj fel a munkahelyeden, amíg a vállalkozásod nem tudja megtermelni a béred.
  2. A lehető legkisebb ráfordítással (betartva a törvényi rendelkezéseket és szerzői jogi szabályokat) hozd létre a saját ötleted / terméked / szolgáltatásod.
  3. Ne költs feleslegesen, csak a minimum dolgokat  (betartva a törvényi rendelkezéseket és szerzői jogi szabályokat) vedd meg az elején, hiszen majd később költheted a pénzt, azaz a bevételed.
  4. Mindent jól gondolj át kétszer is! és az üzleti terved legyen szigorú: Bevételi oldalon nagyon nagyon pesszimista, kiadási oldalon pedig reális mégis már már “skót”.

A Business & Law Consulting Kft. segítségére lehet üzleti tervének elkészítésében, természetesen teljes titoktartás vállalása mellett. Kérje ajánlatunkat.

                                     businessandlawkft

       

About Dr. Sági István

Honlapjaim: http://www.sagiistvan.hu http://www.businessandlaw.hu
This entry was posted in BLOG. Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?