Adótanácsadás online ingyenesen

Adótanácsadás ingyenesen online magánszemélyeknek az interneten. Ezen ingyenes adotanacsadas fórum szolgáltatásunkkal kifejezetten magánszemélyek és munkavállalók életét könnyítjük meg. (De szívesen adunk tanácsot pl: google play adózás vagy ebay adózás  vagy upwork adózás témakörében is.)

Az online adótanácsadás  / adózási tanácsadás menete:

1, Regisztráció ide kattintva vagy a bal oldalon található “Bejelentkezés / Regisztráció” vagy “További lehetőségek” segítségével.

2, Regisztráció után bejelentkezés és a megfelelő “Fórum” menüben hozzászólást írva lehet kérdezni.

Kérjük, hogy itt csak magánszemélyek adózásával kapcsolatos általános jellegű kérdéseket tegyen fel! (SZJA – személyi jövedelemadó, TB – társadalombiztosítás, EHO – egészségügyi hozzájárulás illetőleg illeték témában.)

Ingyenes adótanácsadás szolgáltatásunk célja, hogy online segítséget nyújtson Önnek az esetlegesen felmerülő személyi jövedelemadóval, társadalombiztosítással, egészségügyi hozzájárulással illetőleg illetékkel kapcsolatos kérdésekben. (Ha úgy érezzük a kérdése túlmutat az ingyenes tanácsadás határán felvesszük Önnel a kapcsolatot.)

Amennyiben privát vagy általánosan nem megfogalmazható kérdése lenne kérjük érdeklődjön szolgáltatásunk iránt, ezen linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Adótanácsadás online ingyenesen magánszemélyeknek az interneten adótanácsadás Budapest

adótanácsadás budapest , adotanacsadas adózási tanácsadás adótanácsadás

                                businessandlawkft

        

        

456 kerdes itt: Adótanácsadás online ingyenesen

 1. ab says:

  Tisztelt Dr. Sági István!

  Én munka mellett magánszemélyként végzek különféle tevékenységeket, amiken belül most szeretnék egy saját könyvet (esetleg képregényt) is kiadni. Az engedélyem már megvan könyvkiadásra, viszont úgy tudom, hogy a könyveknek adója csak 5%. Ez igaz a magánkiadásra is? Valamint ha igaz, akkor ezt hogyan tüntetem fel az adóbevallásban? Mármint konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy hova írjam be a könyvvel kapcsolatos bevételeket, kiadásokat (már ha elszámolhatok kiadásokat, mondjuk nyomdaköltséget a könyvekkel kapcsolatban)? Mivel már évek óta egy séma alapján csinálom az adóbevallásom, hogy beírom a szükséges helyekre a bevételt, kiadást, munkabért… de sajnos nem találtam a könyvkiadásra vagy 5%-os adóra vonatkozó részt az adóbevallásban.

  Előre is köszönöm szíves válaszát!

  • Tisztelt AB!

   Természtesen tudunk Önnek segíteni, ugyanakkor az Ön által kért segítség már túlmutat fórumunk ingyenességén.

   Így Szolgáltatásunk keretében szívesen állunk rendelkezésére és segítünk Önnek mindenben. Kérem kérje árajánlatunkat az Ajánlatkérés menüponton.

   Üdvözlettel:
   Dr. Sági István

Vélemény, hozzászólás?