Ingatlan tanácsadás online ingyenesen

Ingatlanvásárlással, – eladással és ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadó fórum az interneten.

Menete:

1, Regisztráció ide kattintva vagy a bal oldalon található “Bejelentkezés / Regisztráció” vagy “További lehetőségek” segítségével.

2, Regisztráció után bejelentkezés és a megfelelő “Fórum” menüben hozzászólást írva lehet kérdezni.

Kérjük, hogy itt csak ingatlannal kapcsolatos általános jellegű kérdéseket tegyen fel!

Ingyenes tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy online segítséget nyújtson Önnek az esetlegesen felmerülő albérlettel, adás-vétellel, örökléssel kapcsolatos kérdésekben. (Ha úgy érezzük a kérdése túlmutat az ingyenes tanácsadás határán felvesszük Önnel a kapcsolatot.)

Amennyiben privát vagy általánosan nem megfogalmazható kérdése lenne kérjük érdeklődjön szolgáltatásunk iránt, ezen linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Ingatlan tanácsadás online ingyenesen az interneten

                                businessandlawkft

        

        

106 kerdes itt: Ingatlan tanácsadás online ingyenesen

 1. BL72 says:

  Tisztelt Dr. Sági István,

  Érdeklődni szeretnék hogy azábbi szituációban elkerülhető-e a pénzbüntetés vagy ha nem mértégű pénzbüntetésre számíthatok -nagyságrendileg-.

  Budapeseten rendelkezem egy családi házzal, melynek a telkén van egy közel 25 négyzetméteres különálló kereskedelmi épület, mely régebben be lett zárva, ám mind a mai napig nem lát átmínősítve. Ezt az épület 2017-ben garázzsá lett átépítve, még a beálló is hivatalosan engedélyezve lett, ám épület utcafelöli oldalának az átalakítása nem lett engedélyezve – vagyis a garázskapu beépítése –. Ez az átalakítás szerkezetileg nem módosította az épületet, ugyanis eredetileg a jelenlegi garázskapu helyén egy ajtó és egy ablak volt jelen, méghozzá közös áthídalóval, ugyanis már az építésekor is úgy lett tervezve az épület, hogy az bármikor garázzsá alakítható legyen.
  Jelenleg ezt a változtatást szeretném hitelesítettni, és az épületet garázzsá átminősítetni.

  Válaszát előre is köszönöm.

 2. Gery91 says:

  Kedves Hölgyem/Uram!

  Párommal lefoglalóztunk egy albérletet, de utána kiderült, hogy jár albérleti hozzájárulást az egyikünk munkahelye által. Az albérlet, amibe költöznénk nem számlaképes és nem is jelenthetjük be oda magunkat, így elesünk a támogatástól. Ez a foglaló előtt nem került szóba és szerződést sem írunk alá. Szeretnénk visszamondani és kérdésünk az, hogy ilyen esetben visszajár a foglaló?

  Előre is köszönöm a segítséget!

Vélemény, hozzászólás?