Adótanácsadás online ingyenesen

Adótanácsadás ingyenesen online magánszemélyeknek az interneten. Ezen ingyenes fórum szolgáltatásunkkal kifejezetten magánszemélyek és munkavállalók életét könnyítjük meg. (De szívesen adunk tanácsot pl: google play adózás vagy ebay adózás témakörében is.)

Menete:

1, Regisztráció ide kattintva vagy a bal oldalon található “Bejelentkezés / Regisztráció” vagy “További lehetőségek” segítségével.

2, Regisztráció után bejelentkezés és a megfelelő “Fórum” menüben hozzászólást írva lehet kérdezni.

Kérjük, hogy itt csak magánszemélyek adózásával kapcsolatos általános jellegű kérdéseket tegyen fel! (SZJA – személyi jövedelemadó, TB – társadalombiztosítás, EHO – egészségügyi hozzájárulás illetőleg illeték témában.)

Ingyenes adótanácsadás szolgáltatásunk célja, hogy online segítséget nyújtson Önnek az esetlegesen felmerülő személyi jövedelemadóval, társadalombiztosítással, egészségügyi hozzájárulással illetőleg illetékkel kapcsolatos kérdésekben. (Ha úgy érezzük a kérdése túlmutat az ingyenes tanácsadás határán felvesszük Önnel a kapcsolatot.)

Amennyiben privát vagy általánosan nem megfogalmazható kérdése lenne kérjük érdeklődjön szolgáltatásunk iránt, ezen linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Adótanácsadás online ingyenesen magánszemélyeknek az interneten

adotanacsadas adózási tanácsadás adótanácsadás

                                businessandlawkft

        
               

        

372 kerdes itt: Adótanácsadás online ingyenesen

 1. sepower17 says:

  Tisztelt adószakértőn,
  felmerült bennem egy kérdés,miszerint a külföldről származó jövedelmek után kell-e adózni.Az interneten többféle pénzszerzési lehetőség van,például sportfogadás,hirdetések megtekintése,amelyek után pénzt lehet szerezni.Rátaláltam én is egy pénzforrási lehetőségre,azonban kevés a rálátásom.Ez egy külföldi oldal,4 jegyű kódszámokat kell beírogatni mezőkbe,amelyek után pénzt kínálnak.A kereset az időtől függ és a kitartástól.Olyan is van aki havonta akár 2,5 millió Ft-t szerez belőle.Mit kell tennem,hogy legálisan tudjam végezni ezt?Hogyan kell utána adózni,illetve miket kellene tennem,hogy mindenképp legális legyen a dolog?Jó pénzkereseti lehetőségnek tűnik,azonban addig nem merek belekezdeni,amíg érdemi választ nem kapok,ezért lenne szükségem a válaszára.
  Várom válaszát.
  Tisztelettel,
  Erik

  • Tisztelt Erik!

   Igen, kell adózni a külföldről származó jövedelmek után.
   Ugyanakkor a fentieken kívül sokkal több információra lenne szükségünk, illetve nagy valószínűséggel az adott weboldal vizsgálta is szükséges lenne (pl: hol van regisztrálva, hogyan fizet stb). Ugyanakkor ezen dolgok megválaszolása már túlmutat fórumunk ingyenességén, így szolgáltatásunk keretében szívesen állunk rendelkezésére. Kérem kérje árajánlatunkat az Ajánlatkérés menüponton.

   Üdvözlettel:
   Dr. Sági István

 2. Jutka says:

  Tisztelt Adószakértő ,

  Bejelentett teljes munkaidős állásom mellett szeretnék heti kb 10-15 órában kozmetikusként dolgozni . Saját vállalkozás lenne . Milyen adózási formát érdemes választani? Költségként felmerül majd a berendezés és a gépek beszerzése, az üzlet bérleti díja + rezsi és az anyag költségek .
  Köszönöm a segítséget
  Jutka

 3. simonyanos says:

  Kedves Holgyem/Uram!

  Online sportfogadasbol szarmazo jovedelem utani adozassal kapcsolatban szeretnek kerdezni.
  Fontos, hogy nem az szrt.hu-n keresztul, hanem kulfoldi oldal altal szervezett jatekrol van szo.
  Kell-e, es ha igen, milyen formaban illetve mekkora osszegtol adozni ez utan? Eleg jelentos osszegrol van szo, szeretnek nyugodtan aludni, s ha kell adozni, megteszem, de amennyiben erre nincs egyertelmu szabaly, akkor feleslegesen nem szeretnek megvalni ilyen szep osszegtol.

  Koszonom elore is a valaszukat
  Laszlo

Vélemény, hozzászólás?