Ingatlan tanácsadás online ingyenesen

Ingatlanvásárlással, – eladással és ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadó fórum az interneten.

Menete:

1, Regisztráció ide kattintva vagy a bal oldalon található “Bejelentkezés / Regisztráció” vagy “További lehetőségek” segítségével.

2, Regisztráció után bejelentkezés és a megfelelő “Fórum” menüben hozzászólást írva lehet kérdezni.

Kérjük, hogy itt csak ingatlannal kapcsolatos általános jellegű kérdéseket tegyen fel!

Ingyenes tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy online segítséget nyújtson Önnek az esetlegesen felmerülő albérlettel, adás-vétellel, örökléssel kapcsolatos kérdésekben. (Ha úgy érezzük a kérdése túlmutat az ingyenes tanácsadás határán felvesszük Önnel a kapcsolatot.)

Amennyiben privát vagy általánosan nem megfogalmazható kérdése lenne kérjük érdeklődjön szolgáltatásunk iránt, ezen linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Ingatlan tanácsadás online ingyenesen az interneten

                                businessandlawkft

        
               

        

85 kerdes itt: Ingatlan tanácsadás online ingyenesen

 1. FoNora says:

  Tisztelt Dr. Sági István!

  Azt szeretném kérdezni, hogy van-e bármi probléma azzal, ha olyan lakást veszek ami nem lakásként hanem irodaként van nyilvántartva? Ez egy garzon, amit lakásként is lehet használni.
  Egy ilyen ingatlanban ugyan úgy lehet lakni, kiadni, esetleg később eladni, vagy van valami buktatója?
  Köszönöm: Nóra

 2. FoNora says:

  Tisztelt Dr. Sági István!
  Nagyon köszönöm a válaszokat!
  Üdvözlettel:
  Nóra

 3. FoNora says:

  Tisztelt Dr. Sági István!

  Azt szeretném kérdezni, hogy Ön szerint érdemes-e, és ha igen, milyen módon belevágni banki bedőlt ingatlan vételbe? Találtam egy Malleus KFT nevű céget, akik ilyen lakásokat hírdetnek, de egy kicsit gyanakvó vagyok.

  Köszönettel, Nóra

 4. FoNora says:

  Tisztelt Dr. Sági István!

  Találtam egy jó lakást megvételre, viszont az eladó azt szeretné, ha októberben kifizetném az vételár 90%át előlegként. Ekkor megtörténne a ‘birtokba adás’ (ami nem tudom pontosan mit jelent), de mivel adózási szempontból neki az a jó, ha majd csak 2019ben adja el a lakást, ezért a végleges szerződést januárban kötnénk, és csak ekkor akarja lejelenteni a földhivatal felé. Ezt jogilag hogyan tudjuk úgy lepapírozni, hogy ne lehessen gondom belőle? Mi van ha ő még novemberben vagy decemberben nagy összegű hitelt vesz fel a lakásra, vagy bármi más módon elúszik az ingatlan, úgy hogy már nála van a pénzem nagy része is?
  Köszönöm! Nóra

Vélemény, hozzászólás?